La Robina

Erotisch café

Over ons

Robina Klaassen - Eigenaresse
Robina met haar dochter Odessa

In het verleden heeft Robina al verschillende bedrijven in de erotische branche gerund. In de periode dat haar kinderen opgroeiden is Robina er een tijd tussen uit geweest, maar na een tijdje begonnen er weer ideeën op te komen om terug te keren in de erotische branche. Vanaf begin 2017 helpt haar dochter, Odessa, haar moeder mee achter de bar.

Het was voor Robina vooral belangrijk een leuke, goede locatie te vinden en hier een bedrijf te ontwikkelen dat met een geheel vrouwvriendelijk beleid te werk zou gaan. In haar zoektocht naar een geschikte locatie is Robina heel Nederland doorgereden en uiteindelijk terecht gekomen in Sneek & Leeuwarden.

“Sneek & Leeuwarden sprongen eruit omdat er tot die tijd weinig erotisch vermaak was in heel Friesland. Het leek mij een mooie uitdaging hier verandering in te brengen!”

In april 2014 werden dan ook de deuren van La Robina -Adult Entertainment Club- geopend. Bij La Robina -Adult Entertainment Club- vinden we het vooral belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en zich op zijn gemak voelt. Zo kunt u bij ons genieten van een goede pornofilm, uw fantasieën en wensen bespreken met de aanwezige dames of gewoon ontspannen aan de bar genieten van een drankje.

Een van de manieren waarop La Robina – Adult Entertainment Club zich wil onderscheiden is het vrouwvriendelijk beleid dat er gevoerd wordt. We willen dan ook benadrukken dat alles ten allen tijden voor iedereen plezierig moet blijven.

Sluit Menu
Translate »