La Robina

Erotisch café

Werken bij

La Robina is op zoek naar medewerkers! Voor onze locaties in Sneek en Leeuwarden zijn wij op zoek naar een barvrouw en dames van plezier. Kijk hieronder voor onze actuele vacatures. Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderaan deze pagina het formulier in.

Wil je eerst wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Barvrouw

La Robina is op zoek naar een enthousiaste bardame. Dit voor onze locaties in Leeuwarden en Sneek. Werktijden en -dagen zijn altijd in overleg, je kan hierin zelf je beschikbaarheid aangeven. Een dienst is meestal 6 uur lang. 

Vereisten: 
Minimaal 21 jaar oud
SVH certificaat
Een gezellige en open houding

Over ons: 
La Robina is een erotisch café met een vestiging in Sneek en in Leeuwarden. Je kan hier langs komen voor een drankje en gezelligheid, maar je kan ook tijd boeken met een van onze charmante dames. Robina Klaassen is van start gegaan met de vestiging in Sneek, en heeft in november 2017 de vestiging in Leeuwarden geopend. 
La Robina is een erkend en legaal bedrijf met de nodigde vergunningen. 

De functie: 
Als barvrouw voorzie je de gasten in het café van drankjes, maar zorg je ook voor gezelligheid door een praatje te maken. Jij bent het gezicht van La Robina en je laat de gasten zich thuis voelen. Ook rekenen de gasten bij jou af voor zowel de consumpties als de tijd met de dames. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste barvrouw met een gezellige babbel die sterk in haar schoenen staat. Ervaring in de horeca is een pre. 

Is dit iets voor jou? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar onze vestiging of kom eens langs.

Dames

La Robina is op zoek naar dames die ons team komen versterken. Wij kijken niet te veel naar uiterlijk, want iedere persoon heeft een andere smaak. Je uitstraling daarentegen is erg belangrijk. Wij zijn op zoek naar dames die genieten van dit werk en dit ook uitstralen. Dames met ervaring, maar ook zonder ervaring zijn welkom. 
La Robina heeft een vrouwvriendelijk beleid. Dames mogen zelf bepalen wat zij wel en niet doen. Je bent altijd de baas over je eigen lichaam! Nee is nee. 
De werkdagen en werktijden zijn altijd in overleg, je kan hierin je beschikbaarheid aangeven. Een dienst duurt meestal 6 uur. 
Je moet minimaal 21 jaar oud zijn om te werken bij La Robina. 
Wij vinden hygiëne heel belangrijk. Je kan bij ons douchen wanneer je dat wilt, en je krijgt een kluisje voor je persoonlijke spullen. Er worden altijd condooms verstrekt aan onze dames, gezien wij gezondheid erg belangrijk vinden. 

Over ons: 
La Robina is een erotisch café met een vestiging in Sneek en in Leeuwarden. Je kan hier langs komen voor een drankje en gezelligheid, maar je kan ook tijd boeken met een van onze charmante dames. Robina Klaassen is van start gegaan met de vestiging in Sneek en heeft in november 2017 de vestiging in Leeuwarden geopend. 
La Robina is een erkend en legaal bedrijf met de nodigde vergunningen. 

De functie: 
Als dame bij La Robina kom je veel verschillende mensen tegen. Dat maakt het werk ook zo leuk. In het café kan je een drankje nuttigen en een praatje maken met de gasten. Misschien springt er wel iemand uit en gaan jullie samen naar een van de kamers. Afhankelijk wat jij en de klant willen kunnen jullie daar ongestoord je gang gaan, mits dit binnen onze regels en jouw grenzen valt. Jij mag altijd zelf aangeven wat je wilt en hoe ver je wilt gaan. Nee is altijd nee. 
Je moet minimaal 21 jaar oud zijn om te werken bij La Robina. Je werkdagen en tijden zijn zelf in te delen. Je kan parttime werken naast bijvoorbeeld je studie of baan, of fulltime aan de slag. Een dienst duurt meestal 6 uur. Wij werken via de opting-in regeling. Dit houdt in dat wij je bij de belastingdienst aanmelden en belasting over je betalen. De bedragen die je bij ons verdiend zijn netto, je hoeft hier dus achteraf geen belasting over te betalen. 

 

Is dit iets voor jou? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar onze vestiging of kom eens langs.

Werken bij La Robina

Sluit Menu
Translate »