Contact en routebeschrijvingen

Locatie Leeuwarden

Heerestraat 21, 8911 LC. 

Telefoon: 058 – 289 72 64

Openingstijden: ma t/m zo van 15.00 tot 03.00 uur. 

Locatie Sneek

Prins Hendrikkade 13, 8601 CA.

Telefoon: 0515 – 460240

Openingstijden: ma t/m zo van 14.00 tot 02.00 uur. 

Kom je er niet uit met de route, geef een telefoontje

mobiel - Contact

Betaald parkeren

Voorkom een boete en let op betaald parkeren. Dit geldt zowel voor Sneek als voor Leeuwarden. Onze tip? Installeer Yellowbrick op de mobiele telefoon. Club La Robina is niet verantwoordelijk voor ontstane parkeerboetes en/of andere parkeer gerelateerde problemen.

Klachtenformulier

Hoewel wij de uiterste zorg geven aan onze clubs, hebben wij zelfstandig werkende dames voor ons werken en kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Heb je een klacht een opmerking of een andere mededeling, gebruik hiervoor de contactoptie en stuur ons een email. Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden. No worries, er worden geen gegevens bewaard of opgeslagen. Lees ons ons privacy beleid.

jobs en opportunities

We zijn altijd op zoek naar zelfstandige dames! Szukam pań, przychodzę do pracy, dobre pieniądze! Neem contact, kom langs of bel met één van onze locaties.

Eerste keer

Wil je één van de clubs bezoeken maar het is je eerste keer? Geen probleem, bij binnenkomst zal de floormanager je alles uitleggen. We doen er alles aan om je op je gemak te stellen! Heb je toch nog een vraag, stel deze dan via het contactformulier. Bellen kan uiteraard altijd.

Contact