Over ons

Er valt veel over ons te vertellen maar we beginnen met de eigenaresse, Robina Klaassen. 

Robina heeft in het verleden verschillende ondernemingen in de erotiek gehad.  Ze besloot er tussenuit te gaan in de periode dat haar kinderen opgroeiden. Na wat omzwervingen begon toch weer het idee te groeien om te ondernemen in de erotiek. Vanaf 2017 werkt haar oudste dochter als manager bij café La Robina in Sneek. 

Het is voor Robina belangrijk een goede locatie te vinden die voor iedereen bereikbaar en toegankelijk is. Bovendien vond ze het  belangrijk om een vrouwvriendelijk beleid toe te passen. In haar zoektocht naar een geschikte locatie is ze heel Nederland doorgereden. Uiteindelijk streek ze neer in Sneek en niet veel later in Leeuwarden. 

“Sneek en Leeuwarden sprongen eruit omdat er tot die tijd weinig erotisch vermaak was in heel Friesland. Het leek mij een mooie uitdaging hier verandering in te brengen!”

“Als eigenaresse van twee erotische zaken moet je ‘je mannetje’ staan. Ik heb een radar ontwikkeld voor diepere inzichten en die pas ik graag toe in mijn ondernemingen”

In april 2014 opende erotisch café La Robina in Sneek de deuren. Robina vindt het belangrijk dat iedereen zich goed vermaakt en op zijn (en haar) gemak voelt. 

Managers 3 - Over ons

De media heeft al over ons geschreven. Benieuwd?

Managers 4 - Over ons
Managers 5 - Over ons