La Robina

Erotisch café

Over ons

Robina Klaassen La Robina Eigenaar Eigenaresse
Robina Klaassen - Eigenaresse
Robina Klaassen dochter Odessa La Robina Eigenaar Eigenaresse Sneek
Robina met haar dochter Odessa

In het verleden heeft Robina al verschillende bedrijven in de erotische branche gerund. Robina is er een tijdje tussen uit geweest in de periode dat haar kinderen opgroeiden. Later begon echter weer het idee op te komen om terug te keren naar de erotische branche. Vanaf begin 2017 helpt haar dochter, Odessa, haar moeder mee achter de bar.

Het was voor Robina vooral belangrijk een leuke, goede locatie te vinden. Tevens vond ze het belangrijk het bedrijf te ontwikkelen met een geheel vrouwvriendelijk beleid. In haar zoektocht naar een geschikte locatie is Robina heel Nederland doorgereden en uiteindelijk terecht gekomen in Sneek en Leeuwarden.

“Sneek en Leeuwarden sprongen eruit omdat er tot die tijd weinig erotisch vermaak was in heel Friesland. Het leek mij een mooie uitdaging hier verandering in te brengen!”

In april 2014 werden dan ook de deuren van La Robina -Adult Entertainment Club- geopend. Bij La Robina vinden we het vooral belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en zich op zijn gemak voelt. Zo kunt u bij ons genieten van een goede pornofilm, uw fantasieën en wensen bespreken met de aanwezige dames of gewoon ontspannen aan de bar genieten van een drankje.

Een van de manieren waarop erotisch café La Robina zich wil onderscheiden is het vrouwvriendelijk beleid dat er gevoerd wordt. We willen dan ook benadrukken dat alles ten allen tijden voor iedereen plezierig moet blijven.

Sluit Menu
Translate »