La Robina

Erotisch café

Werken bij

La Robina is op zoek naar dames! Voor onze locaties in Sneek en Leeuwarden zijn wij op zoek naar gezelschapsdames. Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderaan deze pagina het formulier in.

Wil je eerst wat meer informatie over werken bij La Robina? Neem gerust contact met ons op.

Dames

La Robina is op zoek naar dames die ons gezellige team komen versterken. Wij kijken niet te veel naar uiterlijk, want iedere persoon heeft een andere smaak. Je uitstraling daarentegen is erg belangrijk. Wij zijn op zoek naar dames die genieten van dit werk en dit ook uitstralen. Zowel dames met ervaring als zonder ervaring zijn welkom. 

La Robina heeft een vrouwvriendelijk beleid. Dames mogen zelf bepalen wat zij wel en niet doen. Je bent altijd de baas over je eigen lichaam!  

Wij vinden hygiëne heel belangrijk, daarom kan je bij ons douchen wanneer je dat wilt. Ook krijg je een kluisje voor je persoonlijke spullen. Er worden altijd condooms verstrekt aan onze dames, gezien wij gezondheid erg belangrijk vinden. 

Lees hier meer over het bedrijf La Robina. 

De functie: 

Als dame bij La Robina kom je veel verschillende mensen tegen. Dat maakt het werk ook zo leuk. In het café kan je een drankje nuttigen en een praatje maken met de gasten. Misschien springt er wel iemand uit en gaan jullie samen naar een van de kamers. Afhankelijk wat jij en de klant willen kunnen jullie daar ongestoord je gang gaan, mits dit binnen onze regels en jouw grenzen valt. Jij mag altijd zelf aangeven wat je wilt en hoe ver je wilt gaan. Nee is altijd nee. 

Je moet minimaal 21 jaar oud zijn om te werken bij La Robina. Werkdagen en tijden zijn zelf in te delen. Je kan parttime werken naast bijvoorbeeld je studie of baan, of fulltime aan de slag. Wij werken via de opting-in regeling. Dit houdt in dat wij je bij de belastingdienst aanmelden en belasting over je betalen. De bedragen die je bij ons verdiend zijn netto, je hoeft hier dus achteraf geen belasting over te betalen. 

Is dit iets voor jou? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar onze vestiging of kom eens langs.

Werken bij La Robina

Sexjobs.nl, de erotische marktplaats
Sluit Menu
Translate »