Werken bij ons

Kom bij ons werken! Join our team! Praca kobieta erotyzm!

Wij zijn met spoed op zoek naar gezelschapsdames. Alle leeftijden boven de 21+ en uiterlijke kenmerken zijn welkom bij La Robina, zolang je maar een goede, spontane en verzorgde uitstraling hebt.

Je kan rekenen op aanzienlijke verdiensten, veel zeggenschap en zelfstandigheid. Je mag je eigen werkdagen bepalen, dus het is ideaal om met je baan of studie te combineren. Je komt in een leuk team terecht met een gezellige sfeer.

La Robina heeft een vrouwvriendelijk beleid. Dames mogen zelf bepalen wat zij wel en niet doen. Je bent altijd de baas over je eigen lichaam! Wij bieden dan ook de veiligheid zodat jij jezelf kunt zijn.

La Robina is een legaal en vergund bedrijf, geregistreerd onder KvK-nummer 60173076. 

Bij ons werken betekent dat je te maken krijgt met een opting-in regeling. Dat houdt in dat wij je bij de belastingdienst aanmelden en belasting over je betalen. De bedragen die je bij ons verdient, zijn netto. Je hoeft hier dus achteraf geen belasting over te betalen. 

Lijkt het je leuk om te werken bij ons? Neem dan contact op! Je kunt ook altijd bellen of langskomen in één van de clubs.

Interested in working at our club, send us an email or give a call. If you prefer to give us a visit to get to know us, we fully understand.

"My girls are my angels"
robina klein - Werken bij
Robina Klaassen, eigenaresse
Dark Blue Photo Happy Birthday Facebook Post 2 - Werken bij

WAT GA JE DOEN? – de functie. 

Als gezelschapsdame bij La Robina ontmoet je verschillende mensen. In het café maak je een praatje met de gasten en kun je een drankje drinken.  Misschien springt er wel een iemand uit en gaan jullie samen naar een kamer. Afhankelijk van wat jij en de klant willen, kunnen jullie ongestoord je gang gaan. Jij mag altijd zelf aangeven wat je wilt en hoever je wilt gaan. Nee is altijd nee! 

DE EISEN:
– je moet minimaal 21 jaar zijn;
– je moet in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs of paspoort;
– een bankrekening die op je EIGEN naam staat is verplicht, dit mag ook een buitenlandse bankrekening zijn;
-een Nederlands BSN-nummer, indien je deze nog niet hebt kan je deze aanvragen bij de gemeente;
– indien je uit een land komt die buiten de EU valt; een werkvergunning.

Heb je interesse gekregen? Interested? Zainteresowania?

Stuur een berichtje en vermeldt daarin je naam, leeftijd en je telefoonnummer. Send us an email with your name, age and phonenumber.