La Robina

Erotisch café

Winactie

Wil jij ook heerlijk ontspannen met een (erotische) massage? Doe mee met onze winactie en maak kans op 20 minuten ontspanning en genot. Ga naar onze facebook winactie en reageer! 

Je moet 18+ zijn om mee te doen aan deze winactie. 

Wat moet je doen? 
Ga naar de facebook pagina van La Robina, vind het bericht over deze winactie en beantwoord de vraag!  

 

Actievoorwaarden en spelregels

1. Winacties worden uitgeschreven door La Robina – Adult Entertainment Club, gevestigd te Leeuwarden en Sneek. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je hebt gereageerd op ons bericht van de winactie. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. Dit kan via handmatige loting plaatsvinden of via de app Fanpage Karma.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via een facebookbericht. Tevens wordt de winnaar bekend gemaakt op de pagina van La Robina.

10. La Robina kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Deze promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook. 

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

14. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door La Robina voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

15. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door La Robina.

16. La Robina handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

17. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

18. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

19. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met La Robina, Heerestraat 21 te Leeuwarden of via e-mail: larobinapr@outlook.com.

Sluit Menu
Translate »